Om NemFest

Hvad er Nem-Fest ideen?

Vi henvender os primært til foreninger og firmafester med vores unikke temafester.

Virksomheder

Vort speciale er at afvikle større events inden for vores specifikke områder Grisefest - FestiHal & Bierfest, det er opgaver som vi har en stor erfaring med og dermed et stort knowhow.

Fest temaerne kan have mange indfaldsvinkler og specifikke rammer, hvilket vi altid vil opfylde til mindste detalje en ”drejebog/manuskript” 

Organisationer og Foreninger

Organisations og foreninger kan få økonomisk støtte helt afhængig af deltagerantallet. Det er ikke unormalt at der kan tjenes 50.000,- kr. uden praktisk arbejde.


Baggrund

Med en professionel indstilling samt flerårig erfaring fra event-branchen, kan vi sikre jer en perfekt fest, uden faldgruber eller andre ukendte faktorer.

Når man som virksomhed skal ud og finde en samarbejdspartner til et firmaarrangement, kan det være svært at vide, hvilket produkt man reelt får. Derfor er troværdighed og seriøsitet nøglen til et uforglemmelig arrangement – og en klar forudsætning for, vi kan gentagne gange fungere som eventvirksomhed for såvel ny som flerårige samarbejdspartnere.

Bo Bonde Wulff – Ejer

Med baggrund i erfaring blev konceptet ”Nem-Fest” stiftet i 2013. Bo Bonde Wulff har 40 års erfaring inden for restaurationsbranchen og en stor viden i afholdelse af såvel festivaler med adskillige tusinder samt forskellige typer events fra 100 – 1500 personer.

Med de mange events med i bagagen, og erfaring lige fra den operationelle plan til selve afviklingen af arrangementet, står vi ikke tilbage for en FirmaFestival med flere tusinde gæster.

Vores dygtige stab har deltaget i mange af vore arrangementer, og for såvel ejeren samt medarbejderne, er det et klart mål at sørge for at opbygning samt afvikling af arrangementerne foregår gnidningsløst og problemfrit.

Vi har rigtig mange gode referencer, som vi kan henvise til.

bubble