Firmafestivalen

Firmafesten holdes som en original sommerfestival med boder, festival stemning, musik fra flere scener glade kollegaer og ikke mindst hygge og social samvær på en unik og utraditionel måde som er den eneste event af sin slags i Danmark

Vi afhenter jer i busser på jeres arbejdsplads fra hele landet inkl. brofaste øer. Guiden i bussen er jeres kontaktperson hele dagen indtil vi tager bussen hjem igen når festivalen slutter.

Festivalen vil starte i busserne som afhenter gæsterne Her vil der være forfriskninger samt let traktement og alle vil være fremme på festpladsen kl 12:00, hvor alle kolleger/deltagere bliver samlet til en uforglemmelig fest.

Ved ankomst er der linet op med øl, vin og festivalburger rundt om de lange borde på den smukke festival plads, stemning i top, folk sidder og hygger med hinanden, griner højlydt og får råbt skål.

Musikken spiller fra scenen og foden vipper i takt til tonerne af de kendte melodier.

Det er en musikalsk maraton med de største danske hit leveret af adskillige orkestre. ….og det er mere end bare en hitparade, det er en dundrede kollegial succes !!!

FirmaFestivalen er en mere end blot et event - det er en dundrende succes der virkelig giver et hyggeligt og fantastisk sammenhold som vil give dejlige minder …..

FirmaFestivalen indeholder:

Afhentning / Aflevering i egen bus med guide – Ad libitum af skummende fadøl – husets vine & sodavand– frit valg af festival menuer fra alle festival boderne hele dagen – kaffe og kage – musik fra flere scener med kendte danske navne såvel – rock som jazz samt dansk dansemusik. 

Pris pr. kouvert alt Inklusive V/ 3000 gæster kun 995,- kr.

Firmafestivalen

Bliv kontaktet


bubblemedia