Street Food

Madshow, der er 2023-versionen af 80'ernes tag-selv-bord.

Madentusiaster og de street food-elskende gæster kan se frem til lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener, serveret i en hyggelig og uformel atmosfære.

Festen foregår hos jer eller måske et helt andet sted, som vi omdanner til en kulinarisk oase, hvor der udover gademad i lange baner også kan opleves vores LIVE band XLENT PARTYBAND og hyggelige aktiviteter.

Mad for enhver smag

Oplev et madmekka med gademad i alle afskygninger, når vi introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter. Uanset om du er til sprøde fish and chips, en saftig burger, stærk thai, mexicansk eller vietnamesisk, kan I få stillet sulten til street food-festen. Der vil også være søde sager, kaffe og te, og tørsten kan også slukkes med både fadøl, sodavand, cocktails og vin.

Vi har med denne fest fokus på den fantastiske oplevelse, vi som mennesker får, når vi mødes over et godt måltid.

Vores Street Food-koncept er det perfekte pusterum. Du kan skabe nye relationer (eller pleje de gamle) med kolleger og venner, lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi glæder os til at se jer.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi komme med et konkret tilbud på din næste fest?
Tag fat i os, så kan vi sammen tale om rammerne for arrangementet og give en fast pris pr. kuvert.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud
bubble